Yey, am castigat la concursul Nestle Dessert!
Este al doilea an in care m-am inscris la concursul “Iubeste ciocolata” organizat de Nestle Dessert Romania. Pe scurt, concursul consta in trimiterea unei retete de desert (inclusiv fotografii!), care sa contina, desigur, si ciocolata Nestle. Cum eu sunt si fotografa, dar si pasionata de bucatarie, mi s-a parut firesc sa ma inscriu.
Anul trecut am trimis o reteta de tarta cu ciocolata, dar, din pacate, nu m-am numarat printre castigatori.Reteta tartei si fotografiile le puteti vedea aici.
Dar, anul acesta mi-am luat revansa cu o reteta simpla, dar super delicioasa, direct de la scoala Ferrandi -Paris, locul in care am studiat arta culinara in 2011. M-am inscris cu un mousse au chocolat, asortat cu fructe de sezon (zmeura, in cazul de fata).
Am avut si o super inspiratie la realizat stylingul de food photography, asa ca a iesit senzational! 🙂 De unde si nominalizarea mea intre cei 3 castigatori ai unui curs de cofetar. Premiul acesta vine tocmai la fix, ca tot imi lipsea din palmares o specializare in cofetarie proriu-zisa.
Fotografiile cu mousse-ul castigator, mai jos: