Ma bucur ca m-ai vizitat. Daca ti-a placut portofoliul meu foto si doresti sa colaboram sau poate vrei doar sa ma saluti, scrie-mi un email sau completeaza formularul de mai jos.

In conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date va informam:

Informatiile pe care le furnizati trebuie sa fie de minim interes si fara caracter confidential (spre exemplu doar acele informatii necesare pentru identificare sau pentru a intra in legatura cu noi).

Va informam ca datele cu caracter personal vor fi prelucrate in scopul furnizarii si realizarii serviciilor solicitate (dacă este cazul) sau pentru va putea raspunde oricaror solicitari. De asemenea, va informam ca raspunsurile la intrebari sunt voluntare, iar persoana vizata are dreptul de a accesa si de a-si rectifica datele. Daca sunteti interesat sa primiti informatii despre ofertele in forma electronica sau prin apeluri telefonice, este necesar consimtamantul dvs. prealabil.