Imi place sa fotografiez de cand ma stiu. La 13 ani, mi-am luat primul aparat foto (cu film) din economiile mele de la un magazin specializat, singurul din orasul meu natal, Alexandria. M-am mutat in Bucuresti o data cu inceperea cursurilor la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii.

Ma simt norocoasa ca am trait ambele ere ale aparatelor foto, cea pe film si cea digitala. Imi amintesc cu nostalgie cursul de fotografie din cadrul facultatii in care eram trimisi pe teren sa facem fotografii. Si de scoaterea fotografiilor de pe film pe hartie, in camera obscura… La fel, insa, ma bucur ca am sansa de a face fotografii la un alt nivel, la care, atunci cand m-am apucat, nici macar nu visam.

Acum, imbin abilitatile de fotograf, tehnologia, creativitatea si simtul vizual pe care mi l-am dezvoltat in toti acesti ani ca sa realizez proiecte foto complexe: styling culinar, styling de produs, still life, portretistica tematica.

Am derulat proiecte foto pentru:

– agentiile de PR & comunicare: Grey Worldwide Romania, Graffiti PR, Publicis Starcom, Next Advertising, Total PR, 2ActivePR, Parenting Ads, Tudor Communication, Comm’On Branding Lab, XperienceMedia Lab, Chelgate Public Affairs&Public Relations.

– revista: The PR Journal;

– companii – fotografie culinara: Spornic, Auchan, Bringo, Delaco, Chopstix, Ograda Verde, Donerboom, Boromir, Biocorner, Novita Impex.

– companii – fotografie de eveniment: Editura Univers, Editura DPH, RFI Romania;

– companii – fotografie corporate: Macromex, Align Pilates, Global VisionAccord Healthcare Romania;

– companii – fotografie de produs: Editura Univers, Pantofi Bebe Timmo

– restaurante: Restaurant Savart, Restaurant Mica Elvetie.

– bloggerii: Printesa Urbana, Daniel Osmanovici, Gabriela Urda, Cristi Roman;

– branduri fashion: Moenra, Aryanna Karen, Dumpi Boutique, Maris Made to Measure.

Te invit mai jos sa studiezi portofoliul sau sa intri in legatura cu mine.