Eu sunt…

Andreea Mira, fotograf, bucatar si om de comunicare. In oricare ordine le-as pune, mi-e totuna, toate cele 3 laturi sunt parti ale aceluiasi eu. Si cred ca nu e rau deloc, ba chiar as spune ca se completeaza si se ajuta reciproc.

Fotografia am descoperit-o pe cand eram copil si mi-am luat un prim aparat foto din economiile mele. Jurnalismul este facultatea pe care am urmat-o, plecand de la premisa ca “ïmi place sa scriu”. Viata m-a condus mai degraba spre publicitate si comunicare pe care le-am profesat ani buni de zile pana cand…am descoperit ca imi place foarte mult sa gatesc si ca vreau sa ma fac BUCATAR! Am aplicat la un program intensiv de gastronomie franceza, la prestigioasa scoala culinara Ferrandi si am plecat acolo in toamna anului 2011. Am invatat bazele gastronomiei franceze si am lucrat acolo ca intr-un restaurant adevarat. O scoala grea, ca si meseria de bucatar in sine. Revenita in tara, nu am vrut sa ma mai angajez ca bucatar de restaurant, asa cum visasem, ci am revenit la domeniul comunicarii.

Apoi au venit cei doi copii care mi-au dat imboldul de a merge spre prima pasiune a mea, fotografia. Am inceput sa ma ocup din ce in ce mai mult de fotografie: sa experimentez, sa ma instruiesc, sa cercetez si sa fac fotografii, din ce in ce mai mult.

In acest moment, cred ca este momentul sa deschid calea spre imbinarea celor 3 laturi ale mele intr-un proiect nou, Culinaria, un blog culinar de styling foto si retete.

 

Ma bucur ca mi-au acordat incredere in acesti ani:

– agentiile de PR: Chelgate Public Affairs&Public Relations, Parenting Ads, Parenting PR, Fantasy Adv & Events;

– revista: The PR Journal;

– bloggerii: Printesa Urbana, Designist.ro, Gabriela Urda, Cristi Roman;

– companiile: Global VisionRFI Romania; Accord Healthcare Romania, Davex Wool, Pantofi Bebe Timmo, Editura DPH, Atelierul de Bobo, Clubul de Arte Mozart;

– branduri fashion: Moenra, Aryanna Karen, Maris Made to Measure;

– artizani: Nina Design Floral (Aura Grecu).

 

 

Andreea_Mira Photographer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>